Promotiade Ofiteri de Aviatie 1973.
Dragi colegi,
In August 2015, se implinesc 42 de ani de la data absolvirii “Scolii Militare de Ofiteri de Aviatie Aurel Vlaicu”.
In vederea intalnirii anuale a promotiei, va invitam la Busteni, jud. Prahova, Complexul Turistic GURA DIHAM, pentru a petrece 4 zile impreuna in perioada 08 – 11 Octombrie 2015
Propunem urmatorul program :
Joi 08.10.2015
Sosirea, cazarea, masa de pranz sau seara (neinclusa in cost), la Gura Diham sau in alta parte (unde-i doreste inima fiecaruia).
Vineri 09.10.15
Masa de dimineata inclusa in pretul de cazare. . Pret conform ofertei de mai jos.
Ora 10.00 – 11.30 adunare in sala de protocol pentru apel, scurte alocutiuni, discutii, amintiri ………
In continuare, program la libera alegere sau in grup. Pentru programul in grup, dorim optiunile voastre pentru a asigura o buna sincronizare, fluenta si organizare.
Masa de pranz si seara, pot fi asigurate pentru toti sau individual la Gura Diham (de stabilit) neinclusa in cost.
La final gasiti o parte din optiuni (pentru timpul liber), din care puteti alege. Asteptam din partea voastra si alte propuneri si variante, pana pe data de 30.07.2015.
Sambata 10.10.15
Masa de dimineata inclusa in pretul de cazare. Pret conform ofertei de mai jos.
Dimineata probabil o excursie in zona, organizat sau la liber.
Masa de pranz, poate fi asigurata pentru toti sau optional (de stabilit) neinclusa in cost.
19.00 – Masa festiva in restaurantul Gura Diham, Busteni.
Duminica 10.11.15
Masa de dimineata inclusa in cazare. . Pret conform ofertei de mai jos.
Program liber.
Pentru cei ce nu pot suporta aceste cheltuieli, pentru perioada 08.10-11.10.2015, prezentarea se poate face si pe data de vineri 09.10 sau, sambata 10.10. Asteptam optiunile voastre pentru a nu perturba desfasurarea evenimentului si definitivarea programului.
Variante de activitati
• Urcare telecabina la Babele.
o Pret 70 lei dus intors, Busteni-Babele-Busteni . Citeste mai mult la: http://muntii-bucegi.ro/transport-cablu-busteni/
• Urcare la “Pestera”.
o Pret 30 lei urcare-coborare. Curse obligatorii: 9.00-9.30; 10.00-10.30; 11.00-11.30; 12.00-12.30; 13.00-13.30; 1.00-14.30; 15.00-15.30; 16.00-16.30; ultima cursa 17.15
o Citeste mai mult la: http://muntii-bucegi.ro/transport-cablu-busteni/
• Vizita castel Peles Sinaia. http://www.muzeul-peles.ro/DocumenteHtml.aspx?ID=4413
Taxe de intrare CASTELUL PELE
Expoziia de baz – 45 min
Aduli – 20 RON
Pensionari – 5 RON
Elevi, studeni, Card Euro
Tur opional I (parter+etaj I)- 1h 15 min
Aduli – 50 RON
Pensionari – 20 RON
Elevi, studeni, Card Euro
Tur opional II (parter+etaj I+etaj II) – 2 h
Aduli – 70 RON
Pensionari – 25 RON
Elevi, studeni, Card Euro
CASTELUL PELIOR
Aduli – 20 RON
Pensionari – 5 RON
Elevi, studeni, Card Euro
Vizita castel Cantacuzino, Busteni.
http://www.cantacuzinocastle.com/
Vizita casa memorial Cezar Petrescu, Busteni .
https://ro.wikipedia.org/wiki/Casa_Memorial%C4%83_%E2%80%9ECezar_Petrescu%E2%80%9D
Excursie cu jeep 4×4, Cuibul Dorului, Piatra Arsa, Lac Bolboci,pestera, schit Pestera.
Masinile pot lua cate 4 persoane si sunt cate doriti. Pret 400 lei/masina de la 09.00-18.00. Masa se poate lua la o cabana pe munte. Soferul este si ghid la dispozitia turistilor.
https://www.facebook.com/excursiiValeaPrahovei
Oferta Complexului Turistic Gura Diham
Complexul Turistic Gura Diham (3 STELE) este situat la o altitudine de 982m si la aproximativ 4,2 km fata de DN1.
Complexul Turistic Gura Diham aduce intreg confortul si toate utilitatile impuse de standardele categoriei si beneficiaza de un cadru natural deosebit, invaluit in liniste.
Pentru cazare va punem la dispozitie 34 de camere duble la Complexul Gura Diham dispuse
pe parter si doua etaje, decorate in stil diferit, dotate cu televizor, cablu tv, minibar, internet wireless si 11 camere duble la Pensiunea Bradet din Busteni (4 stele). Camerele au bai proprii si beneficiaza de caldura, apa rece si calda non-stop.
Complexul are si restaurant amenajat pe 3 nivele, cu o capacitate de 250 locuri in salonul de
fumatori si 50 locuri in salonul nefumatori, care poate fi descris prin doua cuvinte: RUSTIC ABSOLUT.
O terasa cu 130 locuri cu gratar amenajat si protap pe baza de moara de apa; toate acestea vin in completarea pachetului de servicii, impreuna cu cadrul minunat al naturii facand sejurul turistilor si al celor care organizeaza diferite evenimente cat mai placut. Restaurantul dispune de o excelenta
bucatarie romaneasca si internationala unde se pot servi delicioase bucate traditionale romanesti si
meniuri vanatoresti. La cerea clientilor se organizeaza mese festive, cu program de muzica populara
si artistic, DJ si foc de tabara.
Hotelul este dotat cu doua sali de conferinta multifunctionale, care au fost amenajate modern si dotate complet cu laptop, videoproiector, internet, flipchart, ecran de proiectie, spatiu amenajat pentru coffe break. Capacitatea maxima este de 100, respectiv 25 locuri si sunt usor adaptabile la orice tipuri de evenimente: cursuri, simpozioane, conferinte, receptii, inaugurari sau diferite evenimente culturale.
Pentru perioada 08-11 octombrie oferta noastra este urmatoarea:
- servicii de cazare:
o 45 lei / pers / zi (loc in camera dubla);
o 72lei / pers / zi (camera single).
o 3.5 lei/ persoana taxa de statiune si salvamont (loc in camera dubla) doar la prima noapte de cazare);
o 3.7 lei/ pers taxa de statiune si salvamont (loc in camera single) doar la prima noapte de cazare)
- servicii masa:
o 20 lei/pers mic dejun cu meniu fix sau bonuri valorice;
o 45/50 lei/ pers dejun ( cu meniu fix) sau bonuri valorice;
o 45/50 lei pers cina cu meniu fix sau bonuri valorice;
o 80/100 lei cina festiva ( in functie de meniu)
Plata se face astfel: 50 % in avans (la rezervarea ferma) pe baza de contract si factura fiscala de
avans si diferenta cu numerar la prestarea serviciilor.
In speranta unei bune colaborari va multumin si asteptam sa ne contactati.
ADMINISTRATOR,
LUCA IOAN
Pentru berbecut la protap, pretul este de 50 lei / kg iar pentru curcan 40 lei / kg. De obicei acestea se achita separat (nu se includ in meniu) pentru ca pretul final se stabileste in functie de greutatea lor.
La cina festiva, serviciile DJ-ului, vi le punem la dispozitie in mod gratuit, iar programul muzical il stabiliti cu acesta (este flexibil si deschis pentru colaborare). Daca doriti va putem da numarul de telefon pentru a-l contacta in prealabil si a stabili deja programul.
PENTRU CABARET tariful este de ~ 1000 lei (mai sunt cateva luni bune pana atunci si nu putem spune inca o suma fixa).
Pentru microbuz si excursie la Peles transportul va fi efectuat de o firma de transport persoane.
MENU
MIC DEJUN – BUFET SUEDEZ
- Cafea naturala;
- Ceai;
- Unt + Gem + Miere;
- Lapte dulce;
- Lapte batut;
- Iaurt;
- Rosii, castraveti, ardei gras;
- Ochiuri simple;
- Salam Victoria;
- Sunculita taraneasca;
- Branza telemea de vaci;
- Cascaval;
- Branza telemea de bivolita;
- Zacusca de ghebe;
- Zacusca de vinete;
- Masline;
- Paine;
- Apa la carafe.
Meniu cina festiva – VARIANTA 1
Primire cu paine si sare
Tuica / Visinata / Afinata 100 ml 10.00
Gustare rece
Evantai salam Sibiu 30 g 5.70
Cosulet cu zacusca de legume 20 / 10 g 2.00
Bucheu umplut cu oua de prepelita si file D’anchiois 8.00
Turnulet YORK – cascaval, sunca presata, pasta de branza, gogosar 4.50
Rulou din muschi file afumat 30 g 2.70
Frigaruie cu Mozzarella si rosie Cherry 30/20g 2.50
Chgifteluta de urda umpluta cu boaba de strugure 30/10 g 3.00
Trunchi de castravete 20 g 0.50
Cafea naturala mica 3.50
Ceafa de porc la gratar 80 g 10.20
Mititei cu mustar 2 buc 6.00
Cartofi la cuptor cu unt si rozmarin 150 g 5.00
Salata asortata de iarn 200 g 6.00
Chifle 3 buc 2.10
Tiramisu 60 g 5.00
Vinul casei ALB sau ROSU 0,7 L 15.40
Apa minerala 0,5 L 2 st 8.00
TOTAL 100.10
Meniu cina festiva – VARIANTA 2
Primire cu paine si sare
Tuica / Visinata / Afinata 50 ml 5.00
FOC DE TABARA
Gustare rece
Rosie umpluta cu pasta de branza 70/50 g 4.50
Chiftelute cu Susan 2 buc / 40 g 3.50
Gujon de pui 2 buc / 40 g 3.50
Icre Tarama pe lamaie 30 / 10 g 3.50
Evantai salam Sibiu 30 g 5.70
Rulou de sunca cu salata Warldorf 40 g 4.00
Piftie de pui cu hrean 50 g 3.00
Cascaval cu chimen 30 g 2.00
Branza telemea de bivolita 30 g 3.00
Trunchi de castravete 20 g 0.50
Cosulet cu zacusca de lgume 20 / 10 g 2.00
Masline negre 20 g 1.20
Cafea naturala mica 3.50
Ceafa de porc la gratar 80 g 10.20
Piept de pui dezosat, la gratar 80 g 7.00
Cartofi la cuptor cu unt si rozmarin 150 g 5.00
Salata asortata de iarna 200 g 6.00
Chifle 3 buc 2.10
Papanasi cu dulceata si smantana 10.00
Vinul casei ALB sau ROSU 0,7 l 15.40
Apa minerala 1 st. 0,5 l 4.00
TOTAL 104.60
Se pot asigura si meniuri de REGIM.
Daca sunt persoane cu regim alimentar, de un anumit fel sau cu restrictii alimentare, va rugam sa ne comunicati, pentru a adapta meniul celor specificate.
Taria se poate aduce de acasa.
Intrucat regimul de functionare al Complexului Turistic Gura Diham impune confirmari FERME in avans cu evenimentele, pentru a definitiva rezervarea, cu stabilirea numarului de camere pentru cazare si a numarului de locuri la masa, va rugam sa ne comunicati participarea dumneavoastra pana la data de 30 Iulie, numarul de nopti de cazare si eventuale restrictii alimentare. (cazarea se poate extinde si in afara evenimentului la acelasi tarif).
Pentru a confirma participarea dumneavoastra, va rugam sa achitati un avans de 300 lei/persoana, in contul si pe numele mentionat mai jos, pana la 30 Iulie 2015. Achitarea dupa aceasta data, nu garanteaza loc de cazare.
Neprezentarea la eveniment duce la pierderea avansului.
Serban Mihai. Cont BCR Sinaia – Ci: PH seria 605233; CNP: 1501125400503
RO91RNCB0318002453950001
Date de contact:
- Serban Mihai:
- Email: busteni@gmail.com
- Orange: 0745221235
- Vodafone: 0722221235
- Vodafone: 0722221235