Mihai Serban

03/02/2014

Oferta speciala tractari auto cu si fara macara, dube, autoturisme, Bucuresti, Ilfov, Valea Prahovei, Busteni, 2015

Filed under: masini,service,tractari — admin @ 21:20

Va oferim pentru 2015, un servicu de transport cu platforme auto cu si fara macara pentru vehicule avariate sau defecte, inmatriculate sau neinmatriculate, transport pentru itp, inspectia tehnica periodica sau transport in Bulgaria.

Transportam rulote sau autorulote, inmatriculate sau neinmatriculate.

Transportam scari, elevatoare, generatoare, obiecte ce se preteaza transportului pe platforma. Dispunem de masini cu platforma fixa cu cale de acces sau platforma hidraulica culisanta.

Transportam masini pe platforma prin ridicare cu macara specializata, cu prindere de roti. Ducem autoturisme la constatari in urma accidentelor.

Transport autovehicule, turisme, dube, 4×4 la si de la service, prezentare la constatare la asigurator.

Serviciul este disponibil non-stop de Luni pana Duminica.

Putem transporta masina fara a fi insotita de propietar.

Putem aduce masina la schimb in acelasi drum, la acelasi pret, fara sa va intrerupeti sejurul.

Preluarea vehiculelor sau obiectelor transportabile se poate face din Bucuresti, judetul Ilfov, Giurgiu, Prahova.

Preluam vehicule de pe autostrazile A1, A2, A3, Dn1, Dn73.

Localitati de pe Valea Prahovei: Comarnic, Breaza, Talea, Sinaia, Busteni, Poiana Tapului, Azuga, Predeal, Pestera, Piatra Arsa.

DISPECERAT BUCURESTI 0726666663

DISPECERAT BUSTENI 0745102596

Vehiculele de transport / tractari au ITP valabil la zi si sunt intretinute in service de marca cu contract de intretinere.

Masina dumneavoastra va fi transportata in siguranta. 01 Ianuarie2015renault messanger

02/04/2013

VÂRSTA ANVELOPELOR

Filed under: masini,service,sport auto — admin @ 10:06

 - COMUNICAT DE PRESA GOODYEAR

marso8.2.jpg

Problema expectanței privind vârsta anvelopelor a fost din nou repusă pe tapet în diferite medii de presă, precum și de diverse recomandări adresate consumatorilor de a avea în vedere să verifice acest lucru când cumpără anvelopele noi pentru mașină.
Trebuie să solicităm produse »noi« și »proaspete«, și să verificăm data la care au fost produse anvelopele (așa numitul număr DOT) la cumpărare?
Un fapt de bază este că nu există din punct de vedere tehnic sau științiific o dată de valabilitate care să determine în mod specific vârsta maximă a unor anvelope pentru mașini de pasageri sau autoutilitare, noi, nefolosite! Totuși, este important să luăm în considerare precondiția ca anvelopele să fi fost păstrate în mod corespunzător. Puteți citi mai multe despre asta în cele ce urmează:
În ciuda faptului că recomandările făcute de diverse canale media nu ar trebui luate în considerare când vine vorba de durata minimă de viață a unei anvelope în timpul utilizării ei, distribuitorii de astfel de produse sunt sfătuiți – din rațiuni ce țin de manevrarea în condiții adecvate a stocului – să livreze anvelopele produse de Goodyear Corporation către utilizatorii finali în termen de cinci ani de la data de fabricație a acestora.
Prin aceasta, noi oferim câteva recomandări primite chiar de la producătorii de anvelope, de la asociația națională a distribuitorilor, și de la alte organizații profesionale, și pe care le puteți comunica către consumatori. Toți conducătorii auto trebuie să fie informați cu privire la rolul utilizatorilor în procesul de întreținere și îngrijire a anvelopelor, și ar trebui să știe de ce anvelopele trebuie schimbate și cum trebuie ele să fie păstrate!
În majoritatea țărilor din Europa, această chestiune a duratei de viață a unei anvelope intrată deja în uz a dat de asemenea naștere la o serie de reacții în rândul revistelor specializate și dedicate anvelopelor, asociațiilor naționale a distribuitorilor de anvelope sau a dealerilor, precum și în rândul producătorilor. Aceștia subliniază faptul că anvelopele nu sunt bunuri perisabile și că adesea consumatorii sunt îndreptați pe o pistă greșită de către canelele de media! Ceea ce toți aceștia au în comun este preocuparea față de rolul crucial pe care îl joacă condițiile în care anvelopele sunt depozitate, și pe regulile și principiile legate de întreținerea unei anvelope. Dincolo de recomandările profesionale, mulți dintre aceștia caută să găsească un răspuns în legislațiile naționale, în practicile fiecărei țări în parte, precum și în alte documente oficiale unde ei “se uită după” recomandări privind o dată limită de la data de fabricație, până la care o anvelopă trebuie vândută. În cele ce urmează, vă vom împărtăși cele mai uzuale și mai fecvente recomandări oferite de diferite organizații și …
Opinia unei asociații tehnice:
European Tyre and Rim Technical Organization, ETRTO. În publicația sa oficială, ETRTO oferă câteva recomandări legate de stocarea și depozitarea anvelopelor, camerelor și jantelor. Acest document nu are puterea unui act legal, dar în practică oferă o direcție bună de urmat fără impedimente. Recomandările nu definesc un timp limită în care o anvelopă să fie vândută; ele sunt centrate pe depozitarea adecvată a anvelopelor pentru a le păstra caracteristicile de performanță. Depozitarea adecvată include, printre altele, protecția împotriva temperaturilor ridicate sau a variațiior de temperatură, a umidității, ozonului, razelor UV, uleiuri și alte substanțe chimice agresive. Indicații detaliate poti fi de asemenea găsite în instrucțiunile tehnice care sunt parte integrantă din certificatul de garanție Sava Tires pe care îl primiți la cumpărarea anvelopelor marca Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda și Debica.
Țările europene:
Limita de timp în care anvelopele pot fi considerate noi (cu condiția ca ele să fi fost stocate adecvat) și astfel pentru a fi vândute, poate fi găsită în standardul britanic BS AU 50. Acesta stabilește că o anvelopă poate să aibă 6 ani vechime, în timp ce Asociația Națională a Distribuitorilor de anvelope NTDA menționează cu privire la acest aspect o limită de 5 ani de la data fabricației.
Asociația germană a industriei de cauciuc, asociația germană a industriei de anvelope și asociația distribuitorilor de anvelope au afirmat că anvelopele sunt considerate noi dacă au mai puțin de 5 ani vechime. Ceea ce este interesant este că documentul organizației mai sus menționate nu precizează că după această perioadă anvelopele nu ar mai trebui puse în vânzare sau în uz; totuși, înainte de a fi vândute aceastea ar trebui examinate de către un expert, sau ar trebui solicitată opinia din partea producătorului acelei anvelope.
Goodyear Corporation:
În documentul oficial al Goodyear Corporation, unul din liderii producători de anvelope la nivel mondial, (alți producători pot avea documente similare), se specifică după cum urmează:
 Anvelopele mărci ale Goodyear Corporation (Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Debica), și componentele lor (tuburi, flapsuri) sunt proiectate să reziste la forțe mari, la o anumită încărcătuă, la expunerea la soare și diferite temperaturi pe parcursul de viață a unei anvelope. Pentru a fi siguri că anvelopa își menține proprietățile, componentele ei sunt produse utilizând un amestec optim de ceară, antioxidanți și substanțe antiozon.
 Atât anvelopele stocate cât și cele aflate în uz își pot păstra în mod adecvat proprietățile cu care sunt înzestrate dacă ele sunt adecvat întreținute, și nu subiect al manipulării neadecvate, și dacă sunt depozitate în condiții specifice.
Depozitarea adecvată este un element crucial:
De aceea, depozitarea adecvată a anvelopelor menține proprietățile originale ale acestora. Trebuie notat că în timpul utilizării, anumite proprietăți se pot modifica din cauza uzurii încete dar constante, i.e. o reducere graduală a adâncimii canalelor benzii de rulare.
Anumite proprietăți se degradează în timp ce altele se ameliorează. De exemplu: rezistența la acvaplanare și rezistența la uzură în condiții de carosabil umed sunt în general reduse; pe de altă parte, manevrabilitatea în condiții de carosabil uscat și rata de uzură de optimizează. Oricum, folosind bunul simț, conducătorii auto vor putea să își adapteze stilul de conduce în funcție de gradul de uzură al anvelopelor vehiculului pe care îl conduc.

01/06/2012

Vulcanizare Busteni, Independentei 64

Filed under: masini,service,tractari — admin @ 10:12

image

Activitate zilnica service roti, program 8 – 20

28/04/2012

Vulcanizare Busteni, Poiana Tapului, Valea Prahovei.

Filed under: masini,service,tractari — admin @ 18:17

Atelierul de vulcanizare al firmei Venit srl se muta din 15 Mai 2012, la adresa str. Independentei 64, DN1,  Poiana Tapului, Busteni, langa service-ul Nissan,(Zorba), langa Biserica din Poiana Tapului.

programul de lucru este 09:00 – 18:00, urgente in afara programului la tel: 0745102597.

reparatii anvelope biciclete, moto, turisme. 4×4, comerciale, tir, geniu, agricole.

tractari auto, comenzi la tel 0745102596.

 

05/01/2012

vulcanizare, Busteni

Filed under: service,tractari — admin @ 20:22

Vulcanizare Busteni, Poiana Tapului, Sinaia, Azuga, program functionare 08-20, zilnic, inclusiv sarbatori, in afara programului apelati 0745102597, ne deplasam in limita a 20 km, pentru asistenta. Incarcam acumulatori descarcati, pornim motoare cu robot pornire 30 A. Dispunem de platforma remorcare, transport, auto defecte, avariate, accidentate, remat, rar sau itp. tractari 0745102596, Non Stop.

08/06/2010

justin Capra Oblio3c

Filed under: masini,service — admin @ 20:03

www.youtube.com/watch

Ce vraji a mai facut Justin Capra

Filed under: avioane,masini,service — admin @ 19:33

 

Ce vraji a mai facut Justin Capra

Imprimare E-mail
marți, 15 iunie 1999

  O convorbire cu Justin Capra – nume de legenda printre inventatorii români – este aproape un proces de redescoperire a memoriei. Firesc, dupa peste patru decenii de când este prezent cu ideile sale "trasnite" la mai toate manifestarile de amploare ale inventatorilor.   O convorbire cu Justin Capra – nume de legenda printre inventatorii români – este aproape un proces de redescoperire a memoriei. Firesc, dupa peste patru decenii de când este prezent cu ideile sale "trasnite" la mai toate manifestarile de amploare ale inventatorilor. Într-un fel, creatiile sale ar putea servi (si servesc!) oricând drept material didactic pentru orice curs de inventica, fiind exemplare pentru modul de abordare a unei probleme, a oricarei probleme, pentru a ajunge la o solutie. Uneori, solutia se dovedeste a fi o inventie. Astazi, în curtea în care-si are atelierul, se poate zari o motoreta, inscriptionata "Made by Justin Capra". Aveam sa aflu ca va fi o motoreta electrica, acum în lucru, pe care o va echipa cu acumulatori VARTA. Cunoscuta firma a gasit, gândind negustoreste, ca ar fi o buna reclama pentru produsele sale daca Justin Capra i-ar folosi acumulatorii. Dar noutatea motoretei o va aduce motorul, un motor brevetat ca inventie, care l-a si facut sa se apuce de aceasta motoreta – a noua pe care o realizeaza de când s-a apucat de mesterit masini în regie proprie. Motorul, respectiv inventarea acestuia, nu-i apartine, fiindu-i oferit de un inginer pe nume Mircea Stanciu, el însusi inventator. Cum l-a întâlnit? Pai, l-a întâlnit, "ca doar nebunii se gasesc între ei" – zice. E un motor care-si variaza turatia si puterea nedisipativ, adica fara reostat sau tiristori, deci mult mai economic… În mare, asta am înteles dupa o discutie de aproape trei ore cu inventatorul Justin Capra, discutie din care ofer cititorilor câteva fragmente.    
     "Românii – cel mai inventiv popor" u Poporul român cred ca este cel mai inventiv popor. E un popor de oameni saraci într-o tara bogata. Saracia e si un avantaj, ca te obliga sa optimizezi. De aia românul are geniul improvizatiei… Dar România este o tara plina de bogatii lasate de Dumnezeu pe acest pamânt. Si de aceea românul risipeste usor, nu da atâta atentie acumularii. Nu ca japonezul, care trebuie sa cumpere totul, neavând nicideunele, chivernisind si chibzuind toate lucrurile. "Sa te apuci sa faci ce fac toti, e pierdere de timp…" u Nu cred ca am descoperit mare lucru… Descoperirile mele sunt… ca am pus cap la cap niste lucruri… Am brevetat câteva, am vreo 30 de brevete de inventie si înca vreo 30 de inovatii, dar în fapt nu m-a interesat brevetarea, ci sa fac câte ceva care sa fie altceva decât ce stia toata lumea sa faca. Pentru ca e pierdere de timp sa te apuci sa faci ce face toata lumea. u Sa iau un exemplu: Am gândit o masina fara caroserie, mai bine zis cu o caroserie din aer. Are o fanta care arunca un jet ce se întinde ca o perdea si creeaza si propulsie. Am realizat numai o macheta, nu o masina cu care sa circul, dar am încercat-o si pe ploaie, si pe vânt, si nu patrundea nici o picatura si era si cald "înauntru". Era o idee, am vrut sa vad daca merge, si… merge. Am brevetat-o, sa fie, acolo.Cum a contrazis Justin Capra Academia u Cu aparatele astea de zbor a fost totdeauna o întreaga poveste… Ca, cica, n-ar avea baza stiintifica. Pai, daca am realizat sapte aparate pe care le-am si încercat si nu mi-am rupt gâtul, înseamna ori ca eu am un gât foarte tare, ori ca sunt bune. u Uite rucsacul zburator cu reactie. L-am prezentat la Academie în 1956 si mi-au zis ca nu se poate face… Totusi, în 1958 am obtinut pentru el brevet de inventie. În 1962 au brevetat asa ceva si americanii si de atunci ei îl tot folosesc. Nu stiu daca este la fel cu al meu, nu stiu decât ca al meu era negru si al lor e gri. Altceva nu stiu despre brevetul lor si nici nu m-a interesat… u Uite, aici, si desenele aerodinei cu decolare si aterizare verticala (un fel de farfurie zburatoare – nota M.G.) am realizat-o în proportie de 80 la suta. Apoi au venit autoritatile, militia, ma rog… Am fost obligat sa o transport lânga turnul de parasutism. Dupa un an de zile s-a furat de pe ea cam tot ceea ce se putea fura. Acum e la Muzeul aviatiei. Daca a zburat? A zburat, aici, în curte, vreo jumatate de metru, înainte de a mi-o lua. u Mie nu-mi place ceva ce-i clasic. Pierdem vremea. Sa luam rucsacul zburator. Sau mai bine ma gândesc la aparatul de zbor cu aripi toroidale fluide.    
     N-am reusit sa zbor cu el. A zburat numai ca macheta. Când am început sa fac un aparat cu doua locuri, au venit vecinii, au anuntat autoritatile ca fac nu stiu ce aparate, a venit militia economica, iarasi securitatea… Asa ca am întrerupt lucrul. L-am brevetat însa sub numele de "sistem de sustentatie cu aripi fluide permeabile". Pe urma am aflat ca a încercat asa ceva si o firma americana. Nu stiu amanunte despre brevetul lor, nu m-a interesat. u Singura "prostie" pe care am facut-o în aviatie, adica ceva clasic, a fost un elicopter care nu aducea nimic nou. Numai ca împreuna cu scaunul, cu motorul, cu combustibilul, cu totul cântarea 36 kg. E un fel de elicopter de pus în spate, cu doua rotoare. Si acesta e la muzeu acum.Exista totusi speranta?u Adevarul este ca în ultima vreme aparatele portabile de zbor pe care le-am realizat acum 40 de ani au început sa stârneasca interesul si la noi. Am fost contactat sa ma întrebe daca se pot face în serie, aduse "la zi". Pai, de putut se pot face, dar n-are rost sa le facem noi de la cap la coada. Ar însemna sa le inventam din nou. Or, acum exista asa ceva în lume. În schimb putem sa cumparam turboreactoarele firmei franceze Turbomeca, iar noi sa facem restul. În doua luni ar putea fi gata. Care ar fi avantajul? O sa ne coste de vreo 4-5 ori mai ieftin si o sa fie al nostru, românesc. În rest, stiu eu ce-ar trebui sa-i mai punem ca sa fie "la zi"?! Sa fie condus, de exemplu, "din casca", prin miscarile capului, ramânându-ti mâinile libere. Birocratia ne omoara! Bine, am spus, daca gasesc pe cineva cu bani sa-l faca, pe urma ati avea bani sa-l cumparati? Ca cine îl face vrea si el sa câstige, nu o face degeaba… A ramas ca o sa ma mai caute… Sa ma caute, eu aici sunt!

Preluat din……..Revista magazin

 

05/06/2009

Atelier vulcanizare Busteni, vanzari anvelope, indreptat jante, tractari

Filed under: comert,masini,service,tractari — admin @ 10:17

Atelierul de vulcanizare din Busteni, de langa Lukoil, s-a mutat 2 km catre nord, la km 128, langa Borsec, vis a vis de Ducati, s-au montat indicatoare, adresa este Busteni, str Piatra Arsa 1F, jud. Prahova.

S.C. Venit srl, ro 14680004, J40/4753/2002, tel 0745221235

Reparam anvelope si jante, echilibram roti, vindem anvelope toate marimile si categoriile.

www.tractariauto.ro

www.venit.ro

 

 

Tractari platforma non stop 0745102596 sau 074BUSTENI sau 0740TOWING

 

Vulcanizare zilnic 08-20 tel 0745102597

 

POSTAT 05 IUN 2009

23/02/2009

www.testcar.ro

Filed under: masini,service — admin @ 19:22





Victor Coltanel spune:

Buna ziua,

 Dupa 8 ani si jumatate in care am activat in cadrul echipei revistei Autoexpert mai intai ca redactor apoi ca redactor sef, sunt bucuros sa va prezint oficial proiectul la care lucrez de cateva luni, dupa plecarea mea de la revista.

Concret este vorba de proiectul auto online WWW.TESTCAR.RO .

 TESTCAR este un produs profesionist ce are ca principal scop informarea corecta a viitorilor cumparatori de automobile despre noile modele aparute pe piata, de modul in care ele se comporta in utilizare prin realizarea de catre echipa noastra a testelor dinamice, despre echipamente de securitate, siguranta si sisteme tehnice inovatoare pe care constructorii le implementeaza pe automobile. Informatiile pe care le furnizam pe acest site sunt sustinute profesional de pregatirea persoanelor ce alcatuiesc echipa TESTCAR.

 Sper ca noul produs aparut in media online www.testcar.ro sa va capteze atentia pentru a putea colabora in continuare in acelasi mod in care l-am facut si pana acum

Multumim si vizionare placuta.

Asteptam comentariile voastre.

 

17/11/2008

Link Tractari auto Bucuresti si Busteni

Filed under: masini,service,tractari — admin @ 10:53

http://sites.google.com/site/tractariauto1

http://tractaristivuitoare.blogspot.com/

www.tractarisos.blogspot.com

 

Next Page »

Powered by WordPress